Producten

TransTig 1750 Puls

TransTig 1750 Puls

De TransTig 1750 Puls is klein, robuust en volledig gedigitaliseerd. Mede door een gewicht van slechts 9,1 kg, is deze TIG-DC stroombron ideaal voor mobiel gebruik onder de zwaarste omstandigheden in een werkplaats of in het veld. De TransTig 1750 Puls is microprocessor-gestuurd, wat resulteerd in zaken als een zeer stabiele boog en 100% reproduceerbare laseigenschappen.

De stroombron is geschikt voor gebruik in toepassingen tot 170 A.

Uitgebreide productinformatie

TransTig 2200 en MagicWave 1700/2200

TransTig 2200 en MagicWave 1700/2200

Fronius heeft een serie lasmachines ontwikkeld, die niets meer te wensen overlaten: de MagicWave 1700/2200 voor gelijk- en wisselstroom en de TransTig 2200 voor gelijkstroom. Deze stroombronnen zijn in ieder opzicht 'prettig gezelschap': opvallend geluidsarm - met een zo zacht mogelijke en ondanks dat zeer stabiele lasboog; extreem eenvoudig, de bediening wijst praktisch zichzelf; door de enkelfase-stroomvoorziening aan te sluiten op ieder stopcontact; tegelijkertijd licht en robuust en volkomen gedigitaliseerd - bij TIG-apparatuur een unicum. Daarbij komt nog, dat elk van deze apparaten te beschouwen is als een deel van een compleet lassysteem, waarvan de verschillende componenten uitstekend op elkaar zijn afgestemd. Alles bij elkaar genomen komen daar lasresultaten uit voort, waarvan men tot voor kort alleen durfde dromen.

Uitgebreide productinformatie

TransTig en MagicWave 2500/3000

TransTig en MagicWave 2500/3000

Fronius heeft een serie lasmachines ontwikkeld, die niets meer te wensen overlaten: de MagicWave 2500/3000 voor gelijk- en wisselstroom en de TransTig 2500/3000 voor gelijkstroom. Deze stroombronnen zijn in ieder opzicht 'prettig gezelschap': opvallend geluidsarm - met een zo zacht mogelijke en ondanks dat zeer stabiele lasboog; extreem eenvoudig, de bediening wijst praktisch zichzelf; door de enkelfase-stroomvoorziening aan te sluiten op ieder stopcontact; tegelijkertijd licht en robuust en volkomen gedigitaliseerd - bij TIG-apparatuur een unicum.

Uitgebreide productinformatie

TransTig en MagicWave 4000/5000

TransTig en MagicWave 4000/5000

Fronius heeft een serie lasmachines ontwikkeld, die niets meer te wensen overlaten: de MagicWave 4000/5000 voor gelijk- en wisselstroom en de TransTig 4000/5000 voor gelijkstroom. Deze stroombronnen zijn in ieder opzicht 'prettig gezelschap': opvallend geluidsarm - met een zo zacht mogelijke en ondanks dat zeer stabiele lasboog; extreem eenvoudig, de bediening wijst praktisch zichzelf; door de enkelfase-stroomvoorziening aan te sluiten op ieder stopcontact; tegelijkertijd licht en robuust en volkomen gedigitaliseerd - bij TIG-apparatuur een unicum.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® 170TX

INVERTEC® 170TX

De Invertec® 170TX is een TIG en elektrodenlasapparaat die zijn robuuste industriële ontwerp combineert met uitstekende laseigenschappen. Uitgerust met alle benodigde functies en perfecte lasboogcontrole, start de machine onder alle omstandigheden soepel en snel. Tevens geschikt om alle populaire Lincoln elektroden te verlassen. Het robuuste en toch draagbare ontwerp maakt deze machines geschikt voor zowel de werkplaats als in het veld. De Invertec® 170TX is het basis model met de meest eenvoudige bediening van de meest voorkomende TIG en elektroden lasparameters.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® 170TPX

INVERTEC® 170TPX

De Invertec® 170TPX is een TIG en elektrodenlasapparaat die zijn robuuste en industriële ontwerp combineert met uitstekende laseigenschappen. Uitgerust met alle benodigde functies en perfecte lasboogcontrole, start de machine onder alle omstandigheden soepel en snel. Tevens geschikt om alle populaire Lincoln elektroden te verlassen. Het robuuste en toch draagbare ontwerp maakt deze machines geschikt voor zowel de werkplaats als in het veld. De Invertec® 170TPX heeft nog extra opties ten opzichte van de 170TX namelijk Pulse TIG, 10 geheugen plaatsen en TIG Spot Welding voor verbeterde TIG laseigenschappen.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® V205-TP-2V

INVERTEC® V205-TP-2V

De Invertec® V205-TP-2V is gebouwd in een lichte, maar robuuste behuizing, waarmee hij draagbaar is en ideaal voor gebruik in het veld. Het slimme schakelen 230-400V één fase en de generatorcompatibiliteit van de V205-TP-2V maakt hem overal inzetbaar. De machine beschikt over HF TIG ontsteking, Lift TIG ontsteking, 2 of 4 takt, variabele downslope en postflow controle. Digitale meters met "pre-set" en Hold-functie.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® V205-T AC/DC

INVERTEC® V205-T AC/DC

De Invertec® V205-T AC/DC is gebouwd in een lichte maar robuuste behuizing, waardoor hij draagbaar is en ideaal voor werkzaamheden, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Aan te sluiten op een lasgenerator en daardoor overal inzetbaar. De machine beschikt over HF TIG ontsteking, Lift TIG ontsteking, 2 of 4 takt, variabele downslope en gasnastroom controle. Digitale meters met "pre-set" en "hold"-functie.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® V270-T

INVERTEC® V270-T

De Invertec® V270-T is gebouwd in een lichte maar robuuste behuizing, waarmee hij draagbaar is en inzetbaar in alle omstandigheden. Door zijn flexibiliteit en generatorcompatibiliteit is de V270-T geschikt voor gebruik in het veld en in de werkplaats. Uitgerust met HF TIG ontsteking, Lift TIG ontsteking, 2 of 4 takt, variabele downslope en gasnastroomfunctielow. Digitale meters met "pre-set" en "hold"-functie.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® V270-TP

INVERTEC® V270-TP

De Invertec® V270-TP is gebouwd in een lichte maar robuuste behuizing, waarmee hij draagbaar is en ideaal voor gebruik zelfs in de meest zware omstandigheden. Door zijn flexibiliteit en generatorcompatibiliteit is de V270-TP geschikt voor gebruik in het veld en in de werkplaats. Uitgerust met HF TIG ontsteking, Lift TIG ontsteking, 2 of 4 takt, variabele downslope en gas na-stroom. Digitale meters met "pre-set" en "hold" functie.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® 300TPX

INVERTEC® 300TPX

De Invertec® 300-TPX is zodanig robuust gebouwd, maar toch licht van gewicht, dat de machine draagbaar is en mede daardoor inzetbaar onder de meest zware omstandigheden. De machine heeft Hoog Frequent en Lift TIG ontsteking. 2 of 4 takt, en variabele down slope en gas na-stroom controle. Verder een digitale pre-set meter met een hold functie en ingebouwde variabele puls. De unieke vooraf in te stellen startmodus zorgen voor een excellente Hoog Frequent start onder elke omstandigheid terwijl 10 geheugen posities het mogelijk maken om persoonlijke lasprogramma's op te slaan. De machines zijn verder geschikt om de meest voorkomende elektroden te lassen, inclusief cellulose elektroden. Door het toevoegen van een Coolarc 21 of Coolarc 46 waterkoeling (Plug & Play) aan de machine, maakt men deze machine zeer eenvoudig watergekoeld. Lichtgewicht onderstellen maken stabiel transport mogelijk.

Uitgebreide productinformatie

ASPECT™ 300

ASPECT™ 300

De ASPECT™ 300 zijn industriële TIG machines ontworpen en geproduceerd onder de nieuwste Inverter technologie. Mede daardoor presteren deze machines onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit met 300A bij 35% inschakelduur in zowel TIG AC als TIG DC toepassingen. De geïnstalleerde software geeft de gebruiker alle middelen en mogelijkheden die men van een industriële AC/DC TIG Inverter mag verwachten. Dit gecombineerd met een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijk display. Het instellen van de geavanceerde TIG parameters was nog nooit zo eenvoudig. Zo zijn daar de 2A minimum start stroom, de meervoudige AC instellingen en de geoptimaliseerde TIG start. Dit maakt de Aspect the beste keuze voor elke toepassing. Op een zeer eenvoudige wijze is de machine uit te breiden (Plug & Play) met een waterkoeler, de Coolarc 46, terwijl er ook een lichtgewicht maar toch stabiel onderstel beschikbaar is voor deze machine. Dit maakt de machine gemakkelijk te verplaatsen.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® 400TPX

INVERTEC® 400TPX

De Invertec® 400-TPX zijn zodanig robuust gebouwd, maar toch licht van gewicht, dat ze draagbaar zijn en mede daardoor inzetbaar onder de meest zware omstandigheden. Ze hebben Hoog Frequent en Lift TIG ontsteking. 2 of 4 takt, en variabele down slope en gas na-stroom controle. Verder een digitale pre-set meter met een hold functie en ingebouwde variabele puls. De unieke vooraf in te stellen startmodus zorgen voor een excellente Hoog Frequent start onder elke omstandigheid terwijl 10 geheugen posities het mogelijk maken om persoonlijke lasprogramma's op te slaan. De machines zijn verder geschikt om de meest voorkomende elektroden te verlassen, inclusief cellulose elektroden. Door het toevoegen van een Coolarc 21 of Coolarc 46 waterkoeling (Plug & Play) aan de machine, maakt men deze machine zeer eenvoudig watergekoeld. Lichtgewicht onderstellen maken stabiel transport mogelijk.

Uitgebreide productinformatie

Over REVA Lastechniek

REVA Lastechniek te Joure is dé specialist in lastechniek in Friesland. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lasapparatuur, automatisering en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven om de juiste lasaparatuur aan te schaffen en te onderhouden.

Contactgegevens:

Edisonweg 1a
8501 XG Joure
  • T 0513-418844
  • F 0513-418832
  • E info@revalastechniek.nl
  • KvK 01132516

Volg ons op: