Producten

TransPulsSynergic

TransPulsSynergic

De TPS 2700 is een heel bijzondere stroombron. Deze is namelijk volkomen gedigitaliseerd wat resulteert in zeer exacte lasresultaten; vanwege het synergie-principe is de stroombron extreem eenvoudig te bedienen; met haar 27 kilogram is de stroombron draagbaar en dankzij de ingebouwde draadaanvoer voor iedere mobiele toepassing geschikt. Daarbij komt, dat voor iedere toepassing de passende toebehoren beschikbaar zijn: van lastoortsen en waterkoelunits tot afstandsbedieningen. Alles is exact op de prestaties van de stroombron afgestemd en het geheel is als compleet systeem geoptimaliseerd.

Uitgebreide productinformatie

TransPulsSynergic

TransPulsSynergic

In de staalbouw is betrouwbaarheid van groot belang. Dat werktuigen robuust moeten zijn, spreekt daarom voor zich. Dat geldt ook voor het lassen van staal. De TransSteel is hiervoor geknipt: een robuuste, betrouwbare partner, die uitblinkt door een intelligent ontwerp en een voortreffelijk bedieningsgemak. Met een digitale besturing en geïntegreerde intelligentie staat het lassysteem TransSteel garant voor onovertroffen lasresultaten op staal en voor optimale systeemprestaties.

Uitgebreide productinformatie

Over REVA Lastechniek

REVA Lastechniek te Joure is dé specialist in lastechniek in Friesland. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lasapparatuur, automatisering en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven om de juiste lasaparatuur aan te schaffen en te onderhouden.

Contactgegevens:

Edisonweg 1a
8501 XG Joure
  • T 0513-418844
  • F 0513-418832
  • E info@revalastechniek.nl
  • KvK 01132516

Volg ons op: