Producten

ARC TRACKER DATA MONITOR

ARC TRACKER DATA MONITOR

De ARC TRACKER™ is van topklasse, een draagbaar product speciaal ontworpen om de energie (True Energy) afgegeven aan de las te meten (alleen gelijkstroom). De ARC TRACKER™ meet nauwkeurig de lasparameters (lasboogspanning, lasboogstroomsterkte en lastijd) en levert een real-time berekening van de True Energy in de las. Tijdens het lassen wordt de True Energy [uitgedrukt in joules (J)] voor de las nauwkeurig getoond op het user interface.

Uitgebreide productinformatie

SPEEDTEC® 180C

SPEEDTEC® 180C

De SPEEDTEC® 180C is standaard uitgerust met Power Factor Corrector (PFC), een optie die het mogelijk maakt dat er uit een 1Ph 230V/1Ph/50-60Hz machine een hogere lasstroom komt en het tevens mogelijk maakt om lange (tot een maximum van 100 m) primaire kabels te gebruiken. De SPEEDTEC® 180C is een echte “Green Initiative” lasmachine vanwege zijn lage stroomverbruik.

Uitgebreide productinformatie

SPEEDTEC® 200C

SPEEDTEC® 200C

De SPEEDTEC® 200C is standaard uitgerust met Power Factor Corrector (PFC), een optie die het mogelijk maakt dat er uit een 1Ph 230V/1Ph/50-60Hz machine een hogere lasstroom komt en het tevens mogelijk maakt om lange (tot een maximum van 100 m) primaire kabels te gebruiken. De SPEEDTEC® 200C is een echte “Green Initiative” lasmachine vanwege zijn lage stroomverbruik.

Uitgebreide productinformatie

SPEEDTEC® 405S

SPEEDTEC® 405S

De SPEEDTEC® lasmachines zijn de oplossing voor alle industriële lasprocessen. Met hun modulaire ontwerp en compacte design zijn deze machines gemakkelijk verplaatsbaar op de werkplek. Transport is net zo makkelijk door het lage eigen gewicht van de machines. Uitgerust met de meest recente inverter technology wordt het lasproces volledig en precies gecontroleerd en daarmee is de lasmachine sneller dan alle andere conventionele analoge stroombronnen. De elektrische karakteristieken van de lasstroom kunnen eenvoudig door de geïnstalleerde software worden aangepast. Een groot aantal synergische programma's zijn standaard beschikbaar en daarmee is een zeer precieze regeling van de lasparameters mogelijk. De SPEEDTEC® machines gebruiken de allernieuwste technologieën, wat onder andere resulteert in een laag stroomverbruik met een zo hoog mogelijke opbrengst en efficiency. Daarbij bespaart dit ook veel tijd en geld omdat men sneller kan lassen. Dit principe is gebaseerd op ons ""Green Initiative"" programma waarmee we proberen de kosten voor zowel onze klanten als het milieu zoveel mogelijk te beperken. De lasmachines zijn beschikbaar als set met 400A bij 80% inschakelduur, en 500A bij 60% inschakelduur (beide gemeten bij +40°C). Samen met de PF46 draadaanvoerunit kan deze SPEEDTEC serie de MIG/MAG processen ondersteunen met synergische programma's voor staal, roestvast staal, aluminium, en poeder gevulde draden. Lift TIG en Elektrodenlasfuncties zijn standaard ook ingebouwd.

Uitgebreide productinformatie

INVERTEC® V350-PRO

INVERTEC® V350-PRO

De INVERTEC® V350-PRO is een veelzijdige, multifunctionele, multi-proces stroombron, licht en draagbaar. De V350-PRO kan beklede elektroden-, gelijkstroom TIG-, MIG- en gevulde draad lassen en gutsen, waarmee hij de meest veelzijdige stroombron in zijn klasse is.

Uitgebreide productinformatie

SPEEDTEC® 505S

SPEEDTEC® 505S

De SPEEDTEC® lasmachines zijn dè oplossing voor alle industriële lasprocessen. Met hun modulaire ontwerp en compacte design zijn deze machines gemakkelijk verplaatsbaar op de werkplek. Transport is makkelijk door het lage eigen gewicht van de machines. Uitgerust met de meest recente inverter technologie wordt het lasproces volledig en precies gecontroleerd en daarmee is de lasmachine sneller dan alle andere conventionele analoge stroombronnen. De electrische karakteristieken van de lasstroom kunnen eenvoudig door de geïnstalleerde software worden aangepast. Een groot aantal synergische programma's zijn standaard beschikbaar en daarmee is een zeer precieze regeling van de lasparameters mogelijk. De SPEEDTEC® machines gebruiken de allernieuwste technologieën, wat onder andere resulteert in een laag stroomverbruik met een zo hoog mogelijke opbrengst en efficiency. Daarbij bespaart dit ook veel tijd en geld omdat men sneller kan lassen. Dit principe is gebaseerd op ons "Green Initiative" programma waarmee we proberen de kosten voor zowel onze klanten als het milieu zoveel mogelijk te beperken. De lasmachines zijn beschikbaar als set met 400A bij 80% inschakelduur en 500A bij 60% inschakelduur (beide gemeten bij +40°C). Samen met de PF46 draadaanvoerunit kan deze SPEEDTEC serie de MIG/MAG processen ondersteunen met synergische programma's voor staal, roestvast staal, aluminium, en poeder gevulde draden. Lift TIG en beklede elektroden lasfuncties zijn standaard ook ingebouwd.

Uitgebreide productinformatie

FLEXTEC™ 450

FLEXTEC™ 450

Deze multiproces lasmachines leveren tot 500 A lasstroom voor diverse toepassingen, waaronder constructiewerk en fabricage. De machines hebben beschermklasse IP23 voor werk in het veld. En met de modernste inverter technologie bespaart u veel geld op de gebruikskosten.

Uitgebreide productinformatie

IDEALARC® DC400

IDEALARC® DC400

Deze heavy-duty, industriële, drie fase multiproces stroombron scoort geweldig bij MIG/MAG-, gevulde draad-, onder poeder-, beklede elektrode- en gelijkstroom DC TIG lassen. Ook een goede keus voor gutsen. Flexibel wil nog niet zeggen: ingewikkeld – de DC-400 is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken. Wisselen van lasproces is niet moeilijker dan het draaien aan de multiprocesschakelaar. Gemonteerde volt- en ampèremeter maken monitoring van belangrijke lasparameters gemakkelijk. Door inductiviteit en arc force kan de operator efficiënt de boog verfijnen voor het laswerk.

Uitgebreide productinformatie

FLEXTEC™ 650

FLEXTEC™ 650

Deze multi proces lasmachines leveren tot 815 ampère lasstroom voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld constructiewerk en algemene fabricage. Ze hebben beschermingsklasse IP23 die het mogelijk maakt om de machine buiten op te slaan en/of te gebruiken. De nieuwste Inverter technologie geeft niet allen de beste laseigenschappen maar bespaart ook veel geld door de lagere stroomkosten.

Uitgebreide productinformatie

Over REVA Lastechniek

REVA Lastechniek te Joure is dé specialist in lastechniek in Friesland. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lasapparatuur, automatisering en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven om de juiste lasaparatuur aan te schaffen en te onderhouden.

Contactgegevens:

Edisonweg 1a
8501 XG Joure
  • T 0513-418844
  • F 0513-418832
  • E info@revalastechniek.nl
  • KvK 01132516

Volg ons op: