Producten

LN-25 PRO

LN-25 PRO

Gebouwd in de traditie en het succes van de LN™-25 is de nieuwe LN™-25 PRO ontworpen om eenvoudig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. De LN™-25 PRO is ideaal voor in het veld, scheepswerven en verhuurbedrijven. De MAXTRAC® draadaanvoerunit verbetert de prestaties. Een vervangende behuizing –en vele andere opties– kan in minder dan vijf minuten worden gemonteerd.

Uitgebreide productinformatie

LN-25 PRO DUAL POWER

LN-25 PRO DUAL POWER

Gebouwd volgens de traditie en het succes van de LN™-25, is de nieuwe LN™-25 PRO Dual Power door zijn ontwerp: eenvoudig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De LN™-25 PRO Dual Power is ideaal voor in ht veld, scheepswerven en verhuurbedrijven. De MAXTRAC® draadaanvoer verbetert de prestaties terwijl de vervangende behuizing –en veel andere opties– in minder dan vijf minuten kan worden geïnstalleerd.

Uitgebreide productinformatie

Over REVA Lastechniek

REVA Lastechniek te Joure is dé specialist in lastechniek in Friesland. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lasapparatuur, automatisering en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven om de juiste lasaparatuur aan te schaffen en te onderhouden.

Contactgegevens:

Edisonweg 1a
8501 XG Joure
  • T 0513-418844
  • F 0513-418832
  • E info@revalastechniek.nl
  • KvK 01132516

Volg ons op: