Specialist in lastechniek

REVA Lastechniek in Joure is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasaparatuur aan te schaffen.

Meer over ons

Las Opleidingen en trainingen

Eén van de kernactiviteiten van REVA Lastechniek is het adviseren bij praktijkgerichte trainingen die zijn afgestemd op uw bedrijfssituatie. Om uw opleidingsbehoefte helder te krijgen, brengt onze adviseur een bezoek aan uw bedrijf. De adviseur inventariseert de werkzaamheden, de producten en de materialen waarmee u werkt. Na de inventarisatie wordt een opleidingsvoorstel gedaan.

Kies uw opleiding:

REVA Lastechniek richt zich op het gehele scala aan lastechnieken (TIG , MIG, MAG, BMBE en Autogeen). Van cursussen voor beginners tot gespecialiseerde scholing voor kaderpersoneel Visueel lasinspecteur VT-w 2 (Meesterlassen IWP, Lasspecialist IWS) en Las-coördinator (RWC, Responsible Welding Coördinator).

Certificering:

Steeds meer opdrachtgevers merken dat de werkzaamheden aan bepaalde keuringsvoorwaarden moeten voldoen (PED, NEN-ISO 3834, EN 1090). Aan deze voorwaarden kan worden voldaan als de benodigde lasvaardigheden aanwezig zijn. De vraag naar gekwalificeerd personeel stijgt. Onze cursussen richten zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Dit geldt voor diegenen die een plaat- of pijplas moeten verrichten waarbij de las aan radiografisch/ultrasoon en destructief onderzoek wordt onderworpen. Een geldigheidsbereik van de kwalificatie wordt, conform de Euronorm (NEN EN ISO 15614-1 en 2, NEN EN ISO 9606-1:2013 en ISO 9606-2), ASME IX, AWS D1.1 of een combinatie hiervan, uitgevoerd.

Meerwaarde voor Uitzendbureaus en Detacheringsbureaus:

Absolute meerwaarde is dat Uitzendbureaus en Detacheringsbureaus rechtstreeks kunnen samenwerken met REVA Lastechniek. Dit biedt U de mogelijkheid kandidaten te testen op hun competenties, professioneel bij te scholen en klaar te stomen voor een nieuwe functie in de metaalindustrie.

 

Binzel
Böhler
Cibo
Fronius
Hypertherm
Kjellberg
Lincoln Electric
Lorch
Optrel
Orbitalum
Parker