Specialist in lastechniek

REVA Lastechniek in Joure is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasaparatuur aan te schaffen.

Meer over ons

Lease

EEN LASAPPARAAT LEASEN, HOE WERKT DAT?

LasapparaatLeasen.nl (Onderdeel van REVA Lastechniek) is uw specialist op het gebied van lassen. Wij helpen grote bedrijven, ZZP’ers en MKB ondernemers groeien met behulp van lease oplossingen. Leasen is een goed alternatief voor een lasapparaat kopen, u leaset het lasapparaat tegen een vast maandbedrag met de keuze uit Financial lease of Full Operational lease. Ongeacht welke oplossing u kiest; u krijgt van ons meer dan alleen een nieuw lasapparaat. U profiteert namelijk ook van onze services die door meer dan 1100 klanten met een 8,5 of hoger worden gewaardeerd.

  • Het leasen van een machine geeft een goed inzicht in de kasstromen: de opbrengsten en kosten kunnen duidelijk tegenover elkaar worden gezet
  • Door leasing behoudt u liquide middelen in huis
  • Met lease blijft het geld beschikbaar als werkkapitaal of reserve voor als het werkelijk nodig is
  • Door leasing kunt u altijd beschikken over de nieuwste machine

Vragen? We horen graag van u! Neem contact op via info@lasapparaatleasen.nl of bel ons op 0513 – 41 88 44

FINANCIAL-LEASE

Financial lease is een financiële leaseovereenkomst waarbij u als lessee aan het eind van de looptijd eigenaar bent van de machine. Daarom blijft de machine op uw balans staan.

Het voordeel van Financial lease is dat u als onderneming de fiscale voordelen naar u toe kunt trekken. Zo heeft u recht op Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) wanneer u een investering doet tussen de € 2.301 en € 318.449. Meer informatie over de KIA is te vinden op de website van de belastingdienst. Financial lease is met name ook interessant voor Eenmanszaken en VOF-structuren.

  • 100% van de aanschafwaarde leasen dus zonder aanbetaling of slottermijn!

FULL OPERATIONAL-LEASE

Operational lease is een operationele leaseovereenkomst. Dat betekent dat LasapparaatLeasen.nl eigenaar is van de machine en u als onderneming betaalt voor het gebruik. De machine staat hierbij dus niet op de balans van uw bedrijf.

Lassen zonder zorgen! Gedurende de looptijd van 60 maanden een scherp én vast maandbedrag.

  • Inclusief Onderhoud
  • Inclusief Keuren & Valideren
  • Inclusief Reparaties m.u.v. Schades

REPARATIE & ONDERHOUD

Full Operational Lease is werkelijk All Inclusive! Wij komen uw machine uit voorzorg 1 keer per jaar onderhouden zodat we storingen op ongelegen momenten voorkomen. In geval van storing en of reparatie staan onze servicemonteurs voor u klaar. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer aan het werk kunt met uw lasapparaat.

KEURING & VALIDATIE

Wij komen naast het onderhoud uw lasapparaat 1 keer per jaar Keuren en Valideren. De keuring wordt verplicht door de Arbowet en is gericht op het nastreven van een elektrisch veilige werking van uw lasapparaat. Bij het Valideren controleren we met gecertificeerde meetapparatuur het verschil tussen de fabrieksspecificaties en de huidige waarden van uw lasapparaat. Bij een te groot verschil wordt deze waarde bijgesteld, ofwel gekalibreerd.

24/7 SUPPORT

Defecte lastoorts of lekkage van uw tussenpakket? Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om dit soort problemen op te lossen zodat u zo spoedig mogelijk en zorgeloos weer aan het werk kunt met uw lasapparaat.

Binzel
Böhler
Cibo
Fronius
Hypertherm
Kjellberg
Lincoln Electric
Lorch
Optrel
Orbitalum
Parker