WeldCAP

Nog nooit was lassen zó comfortabel! De weldCAP is een revolutionair ontwerp voor mensen die met enige regelmaat lassen maar voor wie dit geen hoofdzaak is, waardoor flexibel overgeschakeld moet kunnen worden naar andere werkzaamheden.

 

Het design van de weldCAP maakt een uitermate flexibel gebruikmogelijk. U zet hem op en af als ware het een baseball cap, waardoor u tijdwinst boekt tussen werkzaamheden. 

 

Voor en na gebruik is de weldCAP makkelijk op te hangen aan een hiervoor speciaal ontwikkeld riemhaakje. Hierdoor kunt u de weldCAP altijd makkelijk met u meenemen en behoren 'parkeer- en transportproblemen' tot het verleden. 

 

De weldCAP is door de unieke combinatie van materialen ultralicht (ca. 390 gram), wat voor een optimaal draagcomfortzorgt. 

 

Het textielen deel (vlamvertragend, OEKO-TEX) is meermaals wasbaar. De cassette (1/1/2/2, kleur 3/9-12) heeft een kleur-3 slijpstand en biedt u daarmee een driemaal helderder beeld dan een kleur-4 zou doen. Doordat de weldCAP relatief dicht bij het hoofd staat, heeft de lasser een uitermate groot zichtveld. 

 

De weldCAP is zacht waar het zacht kan zijn en hard waar het hard moet zijn.  De weldCAP voldoet aan de EN175 norm en heeft hiermee dezelfde beschermingsgraad als gewone optrel-lashelmen. De Weldcap wordt in 2014 in beperkte oplagen gefabriceerd engeïntroduceerd. 

 

Heeft u interesse in een groter aantal weldCAPs, meldt u ons dit dan zo vroeg mogelijk.

Over REVA Lastechniek

REVA Lastechniek te Joure is dé specialist in lastechniek in Friesland. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lasapparatuur, automatisering en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en begeleiden van bedrijven om de juiste lasaparatuur aan te schaffen en te onderhouden.

Contactgegevens:

Edisonweg 1a
8501 XG Joure
  • T 0513-418844
  • F 0513-418832
  • E info@revalastechniek.nl
  • KvK 01132516

Volg ons op: